Padų pudra: kas tai ir kaip naudotis? |
Radome internete ir nedelsdami išmėginome patys - kepimo būdas "kotletai, kepti svogūnuose" veikia. Aprašymas žemiau. ![]() Paruošiame maltą mėsą kotletams, patariame nedėti svogūnų. Išskobiame perpus perpjautus didesnius svogūnus, paliekame du - tris išorinius sluoksnius. Svogūnų puseles užpildome paruošta malta mėsa. ![]() "Suvožiame" svogūnų puseles, suvyniojame į foliją ir dedame ant žarijų. Kepame apie trisdešimt minučių. ![]() Prieš valgydami nuimame išorinį svogūno sluoksnį. Likusieji bus nepatamsėję ir puikiai tinkami valgyti kartu su mėsa. Skanaus! |
Kaip išsaugoti laužą per naktį |
© 2012 - 2022 Lazda.lt | Atsakomybės apribojimas | Apie projektą